L’Altra Mirada 63 | juliol 2017


Articles d’aquesta secció

Un Consell per a les persones

Miquel Ensenyat * President del Consell de Mallorca* Record el dia que vaig prendre possessió del càrrec i pens que, dos anys després, no m’ha fugit la il·lusió. Ben al contrari: em recordo a mi mateix dia sí i dia també que queden dos anys al davant. Dos anys de feina dura i intensa. Dos anys (...)

Balanç de dos anys de feina

Maite Salord* Presidenta del Consell de Menorca (2015-2017)* Fer balanç de la gestió de govern de dos anys és, potser, més complicat que fer-la de tot un mandat perquè és inevitable tenir la sensació que et fan l’examen final a mitjan curs i que, per tant, les respostes han de ser incompletes per (...)

Maó: a l’equador del mandat

Joan Carles Villalonga* Ara Maó* Si hi ha una cosa que ensenya l’acció de govern és que, en política, els resultats no són immediats. Però si la feina s’ha fet com toca, arriben. En aquesta línia expressàvem la nostra visió en els nostres darrers articles que l’Altra Mirada ens dóna l’oportunitat (...)

Joan Verger, batlle de Montuïri

Jaume Palou* En Joan Verger Rossinyol és batle de Montuïri per MÉS per Mallorca des de juny del 2015. El seu partit quedà la força més votada amb 5 regidors, seguit del PP també amb 5 i el PSOE amb 1. Feia 28 anys que el municipi era governat pel PP. Per tant, el canvi electoral que es produí ara (...)

Documents adjunts