Comunicació

Articles

FUNDACIONS DARDER-MASCARÓ Obrim nous camins...

Miquel Rosselló* Consell de Fundacions Darder-Mascaró El passat 12 de juliol presentarem públicament a Can Alcover l’entitat «Fundacions Darder-Mascaró» que neix de la mà de les Fundacions Emili Darder i Ateneu Pere Mascaró, que després d’una fructífera i llarga col·laboració de les dues fundacions (...)

La xarxa «Enterprise Europe Network», un aposta per a la innovació tecnològica i el coneixement a les Illes Balears

Immaculada Salamanca * Coordinadora de la Xarxa EEN a les Illes Balears* Que a les nostres Illes manca inversió en recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (RDi) és prou sabut i conegut, i que una de les principals raons d’aquest fet és la menor aportació empresarial respecte a la mitja (...)

Assemblea de Dació de comptes de MÉS

Resolució* L’auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria va ésser l’escenari de celebració de la primera assemblea de dació de comptes dels càrrecs de MÉS per Mallorca al Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i Parlament, el dissabte 12 de novembre. L’acte, que va comptar amb la (...)

La recuperació del Canal 33, Super 3 i 3/24 a les Illes Balears

Benjamí Villoslada* Director General de Desenvolupament Tecnològic, Vicepresidència i Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme.* A l’octubre —exactament el dia 1— durant una reunió amb IB3 vam prendre una decisió que després seria clau: encarregar un múltiple estadístic. En aquell moment ens semblava (...)

15.GABRIEL HUGUET BALLESTER, un poeta de les rajoles.

Biel Pérez i Pep Valero Avui ens acostam a una persona que per a nosaltres desperta un interès especial. En ell conflueixen una sèrie de circumstàncies que no es donen amb freqüència en la mateixa persona: Ha liderat diverses experiències socials i polítiques (Bloc d’Estudiants Independentistes, (...)

Píndoles coentes

Núria Riera: “el PP ha millorat l’educació...” La bona o la mala? Què els diria avui Ramon Llull a la tropa que ha viatjat a Roma? És més bo de fer demanar al Papa que vengui a Mallorca a canonitzar en Ramon Llull, que intentar que l’esperit de Ramon Llull sigui present en el Govern, en el (...)