Comunicació

Articles

Pebres de cirereta

Per què després del discurs de Cap d’Any del Presidente Bauzá, IB3 va programar “Fum, fum, fum”? Per què els Reis Mags no han duit a cada españolito una lupa ben potent perquè puguin llegir la lletra petita de totes les bones notícies que li voldrà endossar el Govern en aquest any electoral i (...)

Editorial

Miquel Rosselló. President de l’Ateneu Pere Mascaró L’Altra Mirada complint regularment el compromís amb els seus lectors torna estar al carrer amb el número 36. A la portada i la contraportada destaquem dos esdevenimets que considerem prou importants i significatius. Un és d’àmbit europeu, (...)

“Tots plegats”, tallers culturals per a estrangers mallorquins

Nanda Ramon Mestra Comença la segona fase dels tallers “Tots Plegats”, una iniciativa de l’Obra Cultura Balear que té com a objectiu acostar la nostra cultura als estrangers residents a ca nostra. El cicle començà el passat mes d’octubre i ja ha dedicat interessants tallers a la història de (...)

L’ARA Balears

Jaume Perelló , subirector d’Ara Balears Fa poc més d’un mes que anàrem a la rotativa amb el primer número de l’ARA Balears. Va ser un dia molt emocionant. Després de mesos de preparació, arribava l’hora de la veritat. La de connectar amb el públic, per proposar-los junts conèixer millor el que passa (...)

Neix Sa Tevavisió, la televisió participativa i autogestionada per a Mallorca

Neus Fernández , periodista i impulsora de SATV Davant la situació actual de la crisi del periodisme i de l’oferta televisiva a Mallorca, un equip de professionals lligats al món audiovisual ha impulsat un projecte de televisió plural a través d’Internet. Amb l’experiència anterior desenvolupada a (...)

L’opi informàtic

Carmel Bonnín Cortès És una constant històrica per part dels qui tenen el poder l’intent de mantenir el poble alienat i distret mitjançant festes, esports, etc i, d’aquesta manera, aconseguir que no s’adoni del que passa ni del per què passa el que passa, és a dir, per perpetuar l’statu quo que els (...)