Cooperativisme

Articles

Comerç just i producte ecològic local: un camí en comú

Comerç just i producte ecològic local: un camí en comú Jordi López, Tècnic del projecte “Feim visible el consum responsable” de la Fundació Deixalles El comerç just és un moviment internacional de cooperació amb dècades d’història l’objectiu del qual és combatre la pobresa i equilibrar el repartiment de (...)

Joan Carrero Saralegui President de la Fundació l’Olivar

Biel Pérez i Pep Valero Joan Carrero neix a Arjona (Jaén) Ens conta: Casat, sense fills, 64 anys. Encara que no érem una família pobre, quan jo tenia onze anys vàrem venir a Mallorca animats pel germà major del meu pare, que era coronel metge de Marina i vivia aquí. Allà els olivars no (...)

PREGÓ XV Fira Estatal de Biodiversitat Cultivada i 8a Diada d’Agricultura Ecològica - Porreres 2014

Manel Vicent Domènech Bon vespre a totes i a tots. En primer lloc voldria complir un encàrrec que m’han fet els organitzadors d’aquesta fira : recordar a un company que ens ha deixat fa poc, de forma sobtada i amb tan sols 37 anys em referesc a Juan Ma González de Red de Semillas de Andalucia i (...)

El grup de Mallorca de Som Energia ens hem constituït formalment com Som Energia Mallorca

Pedro Ferriol Monserrat Membre de Som Energia Mallorca El passat 22 de febrer els socis de Mallorca de la cooperativa d’energia verda Som Energia ens reunirem en assemblea i aprovàrem constituir-nos formalment com a Grup Local de la cooperativa amb el nom de Som Energia Mallorca. Des del (...)