editorial

Articles

Editorial

Govern d’esquerres, societat civil i conflictes Josep Valero González El conflicte és una realitat consubstancial a la gestió política. Un govern d’esquerres ha de ser conscient d’aquest fet. Em primer lloc per causes objectives. Els recursos materials sempre seran insuficients per atendre a les (...)

Editorial

ESPANYA TÉ OSTEOPOROSI Josep Valero Coordinador d’activitats de l’Ateneu Pere Mascaró Després de les eleccions catalanes del 27-setembre, la gran coalició dels favorables al NO, ha tingut una forma molt peculiar d’analitzar els resultats. Impulsen un debat aferrissat sobre si són tots cans (...)

Editorial

Editorial Consell de redacció L’Altra Mirada, després de les vacances del mes d’agost, reprèn la seva aparició amb el present número, el 42. L’estiu que deixem enrera ha sigut testimoni de molts esdeveniments però un ha tingut una ressonància especial, el canvi polític a moltes de les institucions (...)

El Mediterrani, mar de mort

Pere Sampol Mas Director de la Fundació Emili Darder Encara que aquest número estigui dedicat de manera monogràfica a les eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig, el Consell de redacció de l’Altra Mirada no pot deixar de comentar la vergonyosa catàstrofe que ens sacseja aquestes darreres (...)

Eleccions a Andalusia

Miquel Rosselló President de l’Ateneu Pere Mascaró L’any 2015 estarà trufat de processos electorals, les eleccions autonòmiques a Andalusia, les eleccions municipals arreu de l’Estat espanyol, les autonòmiques a la majoria de les Comunitats autònomes, les eleccions a Catalunya i les eleccions (...)