editorial

Articles

Editorial

Miquel Rosselló. President de l’Ateneu Pere Mascaró L’Altra Mirada complint regularment el compromís amb els seus lectors torna estar al carrer amb el número 36. A la portada i la contraportada destaquem dos esdevenimets que considerem prou importants i significatius. Un és d’àmbit europeu, (...)

Editorial

David Abril Diputat de MÉS per Mallorca S’acaba la temporada turística, i entram en una tardor preelectoral més previsible que no el clima: 32 graus gairebé entrant al novembre no és normal, i diu molt del lloc que el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic ocupen a l’agenda política. (...)

Editorial

Miquel Rosselló. President de l’Ateneu Pere Mascaró Vivim uns temps farcits de contradiccions. Mentre tothom parla de la creixent desafecció cap a les institucions democràtiques i el desprestigi de la política, a Escòcia el passat dia 18 va anar a votar més del 85% del seu cens electoral. Al Regne (...)

Perquè MÉS per Mallorca no es presenta a les eleccions europees i dóna suport a les candidatures encapçalades per ERC i Compromís?

Biel Barceló Coordinador de MÉS per Mallorca La decisió de no concórrer a les eleccions europees s’ha pres després d’un procés de consulta i de deliberació amb les bases de la coalició MÉS per Mallorca. Com a conseqüència d’aquest procés es va constatar, d’una banda, que no hi ha cap candidatura (...)

Creixem!

Miquel Rosselló President de l’Ateneu Pere Mascaró L’Altra Mirada que vos presentem és ja el número 27. Fa quasi dos anys i mig que l’Ateneu Pere Mascaró, va començar aquesta aventura. A partir del número 16 s’hi va sumar la Fundació Emili Darder que suposà un important bot qualitatiu per a la (...)