Igualtat

Articles

Joan Carrero Saralegui President de la Fundació l’Olivar

Biel Pérez i Pep Valero Joan Carrero neix a Arjona (Jaén) Ens conta: Casat, sense fills, 64 anys. Encara que no érem una família pobre, quan jo tenia onze anys vàrem venir a Mallorca animats pel germà major del meu pare, que era coronel metge de Marina i vivia aquí. Allà els olivars no (...)

XIII Simposi Renda Bàsica RB: Una proposta que es consolida com viable i necessària

Rafel Borràs Ensenyat La pluja d’idees i les onades d’arguments i dades no amainaven dintre la sala de la Diputació de Gipuzkoa que acollia el XIII Simposi de la Xarxa de Renda Bàsica. Les més de 150 persones que ens reunirem semblàvem tenir més energia que el temporal que assetjà de valent la (...)

8 DE MARÇ 2014 Sense igualtat no hi ha democràcia!

Feministes en acció La crisi a la que ens ha portat el PP, ha frenat el dificultós camí cap a la igualtat entre dones i homes a tots els àmbits de la vida. La nostra societat actual cada dia més desigual, ens duu a prendre consciència de què cada dia és 8 de març per a les dones. Cada divendres, el (...)

L’impacte de la crisi econòmica en la violència cap a les dones

Francisca Mas Busquets- Advocada i primera Directora de l’IBDona Malgrat encara sigui un poc prest perquè es confirmi amb xifres el presentiment que la violència cap a les dones ha augmentat amb aquesta gran recessió, ja tenim dades que malauradament ens permeten fer aquesta afirmació sense (...)

Entrevista a Pilar de Miquel Fernández

Biel Pérez i Josep Valero Pilar de Miquel Fernández. Nascuda a Astúries, viu a Bilbao. És professora d’“El fet religiós” a l’escola de Magisteri BAM (Begoñako Andra Mari) que pertany a la Universitat de Deusto. Teòloga, feminista, crítica de l’esclerosi institucional de l’Església, de fet no se li (...)