l’entrevista

Articles

Entrevista: Àngela Pons Cenbrós

Portaveu Plataforma anti-desnonaments Per Biel Pérez Hem ajudat a més de 4.000 famílies en dos anys i mig Per concertar aquesta entrevista ens presentàrem un dimecres a les quatre del capvespre a Ca n’Alonso. Per la plaça s’hi mouen nirvioses diverses persones. Cada una d’elles porta una (...)

Pello Urizar

Pello Urizar Secretari General d’Eusko Alkartasuna i diputat d’EH-Bildu al Parlament Basc Per David Jordi Llobet i Josep Valero Pello Urizar té 45 anys. És el secretari general de Euzko Alkartasuna (EA) i parlamentari d’EH BILDU en el Parlament basc, per la circumscripció de Guipúscoa. És (...)

Damià Bover Trobat Pagès, cooperativista i innovador

Per Josep Valero i Biel Pérez Té 48 anys va néixer a Porreres el 1965 i actualment treballa a Vilafranca, malgrat el seu domicili és a la Colònia de Sant Jordi. Fa de pagès a la finca de Son Durí. A Vilafranca, Damià va trobar un llibre antic que li deia Son Dur-hi (o sia un lloc que vol dir que hi (...)

Maria Pau Trayner Vilanova

Creients i feministes de Mallorca Per Maria Bonnín i Maria Salleras El grup de “Creients i feministes de Mallorca” està format per dones i que, precisament perquè són creients, lluiten per la igualtat de dones i homes, tant dins la societat com dins l’Església. Entre altres activitats, organitzen (...)

Entrevista: Fina Santiago

Fina Santiago Rodriguez- Diputada de MÉS Per Gabriel Pérez i Josep Valero Després de passar el corresponent control de seguretat trobam na Fina que ens espera a la seu parlamentària de MÉS pegant una ullada als diaris. Malgrat estar plena a caramull de feina ens rep com si no tingués res més a (...)