Medi Ambient

Articles

A propòsit de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears

Antoni Alorda Vilarrubias “M’has d’escriure un article sobre les novetats que impulses a la CMAIB”, m’ho encomana l’infatigable Miquel Rosselló, així que ho hem de provar. Segurament l’heu sentit nomenar, la “Comissió Balear”, però no en sabeu gaire cosa, sospit que el seu coneixement no és proporcional (...)

L’Ajuntament de Palma canvia despatxos per barriades

Llorenç Carrió i Crespí Si a les 19:55 h del dia 24de maig algú ens hagués dit que les coses podrien canviar tant, no ens ho haguéssim cregut. Si ens haguessin dit que 65.637 ciutadans, 23.831 de Palma, confiarien en MÉS per ser el motor de transformació del nostre poble, tampoc estic segur que ens (...)

Joan Carrero Saralegui President de la Fundació l’Olivar

Biel Pérez i Pep Valero Joan Carrero neix a Arjona (Jaén) Ens conta: Casat, sense fills, 64 anys. Encara que no érem una família pobre, quan jo tenia onze anys vàrem venir a Mallorca animats pel germà major del meu pare, que era coronel metge de Marina i vivia aquí. Allà els olivars no (...)

Col·laboració entre el GOB i el Green Party d’Irlanda del Nord

Amadeu Corbera El passat dia 10 de febrer, com a representant del GOB, em vaig reunir amb una delegació del Green Party (Partit Verd) d’Irlanda del Nord, encapçalada per la cap de comunicació del partit, Joanna Braniff, i el seu únic diputat al Parlament d’Stormont, Steve Agnew. La reunió havia (...)

Amb la primavera arriba la I Fira del Mercat Social de Mallorca

Jordi López Els dies 21 i 22 de març tendrà lloc la I Fira del Mercat Social de Mallorca al Centre Cultural La Misericòrdia de Palma. La I Fira del Mercat Social de Mallorca és un projecte promogut per l’associació Mercat Social Illes Balears. Mercat Social Illes Balears es va crear el març (...)