Mobilitat

Articles

Quins interessos ocults hi ha rere l’aturada definitiva del tren de Llevant?

Plataforma pel tren de Llevant Dia 19 d’abril de 2013 el ja ex-portaveu del Govern Balear, Rafel Bosch anuncià l’inici de la resolució dels contractes d’obres de la construcció de la línia ferroviària Manacor-Artà. Amb aquest anunci el Govern Balear sense notificar ni parlar abans amb els batles (...)

Ha nascut Biciutat

Antonio Canaves Martín , Biciutat de Mallorca Biciutat de Mallorca neix per la iniciativa d’un grup de ciclistes urbans fins ara coneguts com a ‘ col·lectiu Massa Crítica ’. Era vital registrar-nos legalment com a associació, per tal de poder: desenvolupar plenament una tasca de defensa dels (...)

La Plataforma pel Tren de Llevant reivindica la finalització de les obres

Plataforma pel Tren de Llevant La Plataforma pel Tren de Llevant va néixer amb l’objectiu d’aconseguir que el tren arribàs a aquesta comarca. Una vegada aconseguida la connexió Inca –Manacor es feia necessària la continuïtat del servei de transport fins a Cala Rajada. No va ser gens fàcil. El (...)

Mobilitat: tots els polítics són iguals?

Antoni Verger. Ex-director general de Mobilitat -2007-2011 Un discurs molt estès afirma que els polítics “tots són iguals”. Una altra afirmació, derivada de l’anterior, és que no hi hauria diferències significatives entre dreta i esquerra a l’hora de gestionar les institucions. Lògicament això és fals (...)