Participació

Articles

No al megaport al Molinar!!!

Miguel Reyero Plataforma Salvem el Molinar El governador desbaratant els interessos generals, per a afavorir els particulars, talment la corrupció dels poderosos, es perd en la nit de la història. A l’Ajuntament de Toledo, un dels seus corregidors, Gómez Manrique, deixà gravades en pedra, (...)

Ara és l’oportunitat

Mateu Martínez Martínez Menorca Stephen Hawking ha postulat els darrers anys el que es coneix com a teoria del multiunivers, que vindria a dir que existeixen alhora diversos universos, dels que nosaltres evidentment som desconeixedors, a banda del propi. A la vista del que està succeint als (...)

El Fòrum ets-menorca, el treball en xarxa de l’associacionisme transformador

Borja Pellejero Garriga Membre del Fòrum ets-menorca http://forumetsmenorca.org/ Està ben demostrat que la col·laboració ens fa ser més eficients en la consecució dels objectius proposats. El món empresarial fa temps que és ben conscient dels beneficis que els aporta, i ningú discuteix la (...)

Reaparició revista Namasté

Alberto D. Fraile Editor Obre la coctelera , introdueix Noam Chomsky , Ignacio Ramonet i Christian Felber , anarquisme , desobediència civil i Economia del Bé Comú Afegeix una quantitat generosa d’innovació social, societat participativa, mitja labs, crowd, optimisme i serenitat. Adoba’l (...)

Campanya extraordinària de suport a l’Ateneu Pere Mascaro

Josep Valero Coordinador d’activitats de l’Ateneu Pere Mascaró A vegades el que és més evident, és el que no valoram. L’Ateneu Pere Mascaró és ja una Fundació prou coneguda i reconeguda en l’ambient social i cultural de Mallorca i Menorca. També se segueix a les altres Illes, a les altres terres de (...)

Recuperem les “noves” formes de fer política

Antoni Noguera- Regidor de MÉS a l’Ajuntament de Palma El darrer decret del Govern Bauzá, que imposa el TIL contra l’opinió de la totalitat de la comunitat educativa i que desobeeix resolucions judicials; o l’article d’un diputat autonòmic popular que anuncia llistes negres contra els mestres que (...)

MÉS per Palma, per sortir del forat negre

MÉS per Palma, per sortir del forat negre Macià Calafat Els inicis d’un nou projecte polític sempre són complicats. Encara més en uns moments com els actuals, de crisi econòmica i social i de desprestigi de la política. La ciutadania està indignada i, cada vegada més, mobilitzada contra els abusos (...)

El Consell de la Societat Civil de Mallorca: un any i mig cohesionant la societat civil

Macià Calafat, membre del Consell de la Societat Civil de Mallorca El Consell de la Societat Civil de Mallorca neix arran de les polítiques contra els drets de la ciutadania i contra la societat civil organitzada impulsades pel Govern Bauzá. L’estiu de 2011 l’executiu fa les primeres retallades i (...)