Serveis socials

Articles

Balanç de dos anys de pactes d’esquerres: gestió no és revolució, però sí transició

David Abril Hervàs* Co-portaveu MÉS per Mallorca* El maig del 2015 es va expressar a les urnes el desig de canvi de la gent arreu de les Illes, després d’una de les etapes més fosques amb un Govern autoritari i uns Consells i Ajuntaments que no feien altra cosa que seguidisme de la manera (...)

Assemblea de Dació de comptes de MÉS

Resolució* L’auditori de Ses Cases des Mestres de Santa Maria va ésser l’escenari de celebració de la primera assemblea de dació de comptes dels càrrecs de MÉS per Mallorca al Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca i Parlament, el dissabte 12 de novembre. L’acte, que va comptar amb la (...)

L’ATENEU PERE MASCARO AL “XV SIMPOSI DE LA RED RENTA BÁSICA”

Josep Valero * Coordinador d’activitats de la Fundació Ateneu Pere Mascaró* Vaig poder assistir com a representant de l’Ateneu al XV Simposi de la xarxa estatal “Red Renta Básica”. Es va realitzar a Badalona els dies 12 i 13 de febrer. Aquesta xarxa està organitzada sota la forma d’associació (...)

L’Ajuntament de Palma canvia despatxos per barriades

Llorenç Carrió i Crespí Si a les 19:55 h del dia 24de maig algú ens hagués dit que les coses podrien canviar tant, no ens ho haguéssim cregut. Si ens haguessin dit que 65.637 ciutadans, 23.831 de Palma, confiarien en MÉS per ser el motor de transformació del nostre poble, tampoc estic segur que ens (...)